Wednesday, August 10, 2016

Susu Kambing ni Sedap Jugak ye...

Assalamualaikum

Saya baru nak cuba istiqamah minum susu kambing ni. Almaklumlah usia dah makin bertambah tulang pon dah makin berbunyik hehe...

Sapa nak cuba boleh kontek direct Pn Ita 0123519940. Saya tak jual ya huhuhu..


Saturday, July 30, 2016

Antara saya, Ros Jintanmanis dan Kak Ina Hanamemories...

Assalamualaikum

Saje nak share gambar saya dengan dua sifu memasakku ini


Ros Jintanmanis yang sedang bercoti-coti Malaysia, terima kasih weh sudi luangkan masa singgah ke rumah.



Dan Kak Hana yang balik dari ambik anak asrama sempat join sesi bergambar. Memasing bertolak-tolak tamo dok depan...
Hahaha Ros gomenne... apapon Ros tetap selim melim macam zaman anak dara dolu hihihi... (ayat bodek ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚)



Ni gambar encik-encik husben kami. Actually derang lah yg berkawan baik. Dah 22 tahun rasanya, sejak derang rumaja sampailah sekarang, turn anak-anak derang plak rumaja. Kaum wife ni nompang-nompang je hehehe

Wednesday, June 22, 2016

Jom BBQ Time Raya ni...

Assalamualaikum,

Lama tak menulis. Rindunya..
Penyakit orang dah tak dok obersea, ginilah hahaha... nak menulis pon macam kena paksa, padahal tak ada yang heran pon kan?

Korang dah mulakan persiapan raya ke? Saya dok sibuk yang tak berkesudahan dengan kawan baru, cik Kam-kam. Hahaha kambinglah apa lagi :P

Sapa nak order raya boleh whatsapp Izzati Frozen 013-989845v7. Orang Kuantan boleh self-collect ngan saya jek. Hak yg jauh-jauh kena naik bas ekspress. Kena rajin tunggu depan pintu bas je la hehe...



Wednesday, January 20, 2016

Muka Masuk Paper Sinar Harian, Gemeler ke?

Assalamualaikum,

Kenangan ala-ala retis muka dapat masuk paper Sinar Harian.
Dah lama dah, bulan Febuari 2015. Erk dah dekat setaun la ye... Huhu..

Ni masa Izzati Frozen berkedai lagi. Katanya double kenangan la hehehe..
Sekarang fully homemade. Maklumlah housewife, setiap minit hidupku amatlah berharga.. Ekekkeek... :P




Oh ya untuk seluruh Msia, kami Izzati Frozen ada buat penghantaran guna bas. Pos arini, sampai arini. Power tak? Ngeeee


Cuma kena pegi stesen bas ekspress la. Takpe kerajinan anda memang akan berbaloi dengan kesedapan Lambchop Special kami hehehe... InsyaAllah kalau Allah izin la kan?