Monday, April 28, 2014

Beg Bagasi SAMSONITE yang Lebih Murah Dari Harga Pasaran..

assalamualaikum....

harituh ada sorang kawan bertanya, beg bagasi SAMSONITE berapa harga di Germany ni..
ada pernah nampak jual kat pasaraya tapi tak pernah belek berapa harga hihih..

so lepas belek (padahal tengok online je :P) dan convert, waaaahhh jauh lebih murah dari harga pasaran kat Msia tau!
sebab utamanya beg bagasi Samsonite ni sekarang tengah mid year SALE..
so bagi yang bekenan, jangan tunggu2 tau sebab saya sendiri pon tak tahu Sale ni sampai bila..
Kang geget jari kang hihihihi :P

so meh cuci mata ek, warna menarik2 memang tergoda hihihi...

yang ni beg bagasi Samsonite pesen kulit keras

1) SAMSONITE Aeris Trolley Spinner Putih (4 roda)
Saiz 53cm x 31cm x 75cm (29.5 inci) - RM860
Deposit RM400


2) SAMSONITE F Lite Hard Case (2 roda)
Saiz 45cm x 28cm x 64cm (25 inci) - RM750
Saiz 51cm x 30cm x 71cm (28 inci) - RM850
Saiz 57cm x 33cm x 79cm (31 inci) - RM890
Deposit RM350


 
 

3) SAMSONITE F Lite Young Trolley Spinner (4 roda)
Saiz 45cm x 28cm x 67cm (26 inci) - RM840
Deposit RM400

 
 

4) SAMSONITE Sky Wheeler Ltd. Edition Hitam (4 roda)
Saiz 55cm x 32cm x 76cm (30 inci) - RM999
Deposit RM450

 

Ni pulak bagi yang tamo beg keras2, walau tak keras cover dia, still power tau. Iyelah setanding dengan harganya kan.. hehehe

1) SAMSONITE Spinner Arenal (4 roda)
Saiz 55 x 39 x 20 cm (22 inci) - RM695
Saiz 67 x 43 x 28 cm (26 inci) - RM760
Deposit RM300


2) SAMSONITE Base Hits Spinner (4 roda)
Saiz 41cm x 26cm x 66cm (26 inci) - RM750
Saiz 45cm x 32cm x 77cm (30 inci) - RM850
Deposit RM350
 


3) SAMSONITE Daytrip Spinner (4 roda)
Saiz 44cm x 29cm x 66cm (26 inci) - RM840
Deposit RM350
 


Untuk tengok gambar beg beg ni posing macam2 angle lagi, boleh like page kami kat JOM SHOPPING MALAYSIA, or email kami kat sitiezahim@gmail.com atau Whatsapp je kat no ni +4915171726965

oh ya, kalau anda nak request brand lain yang lebih murah or saiz lebih kecil pon boleh mesej kami ye :D

5 comments:

  1. mak oi..boleh tahan harganya.. walau pun dah sale.. berapa harga kat malaysia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ribu2 reganya Rai kalau size besar tu

      Delete
  2. akak mencari jugak bag yang boleh pusing roda 360 darjah tu
    hihi

    ReplyDelete
  3. wow!!!menarik ni (tapi blk aritu dah soping luggage)….kena tanya bos ni kot2 ada yg berkenan

    ReplyDelete
  4. Sungguh la dok obesea ni mmg untung bila ader sale gini
    Kt mesia ader sale pun still mahai khen

    ReplyDelete