Saturday, July 30, 2016

Antara saya, Ros Jintanmanis dan Kak Ina Hanamemories...

Assalamualaikum

Saje nak share gambar saya dengan dua sifu memasakku ini


Ros Jintanmanis yang sedang bercoti-coti Malaysia, terima kasih weh sudi luangkan masa singgah ke rumah.



Dan Kak Hana yang balik dari ambik anak asrama sempat join sesi bergambar. Memasing bertolak-tolak tamo dok depan...
Hahaha Ros gomenne... apapon Ros tetap selim melim macam zaman anak dara dolu hihihi... (ayat bodek 😂😂😂)



Ni gambar encik-encik husben kami. Actually derang lah yg berkawan baik. Dah 22 tahun rasanya, sejak derang rumaja sampailah sekarang, turn anak-anak derang plak rumaja. Kaum wife ni nompang-nompang je hehehe

2 comments: