Monday, November 7, 2011

Walau Kau Jauh...

assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidiladha..

saje nak share gamba yg bagi 1000 erti buat kami sefamili...
walaupon jarak yg jauh antara Malaysia - Germany - USA tak menghalang kami bergambar bersama di pagi raya..(walau bersi saya raya ke-2 huhuhuhu)...

sebenanye memang tradisi kami bergambar di pagi raya, buat kenang-kenangan maklumlah anak-anak dan anak-anak sedara cepat membesar, jugak ajal maut kita tak tahu kan..
alhamdulillah dapat jugak bergambar walau muka kami cuma interprem dlm laptop hik hik hik....


16 comments:

  1. klassss... lain dari yg lain pic bawah tu ct... salam aidil adha yer.

    ReplyDelete
  2. klassss... lain dari yg lain pic bawah tu ct... salam aidil adha yer.

    ReplyDelete
  3. wahhh..mak ko musti IT savvy nih kan?bagus2

    ReplyDelete
  4. khennn zaman skrng bukan penghalang lagik....culrastt uols

    ReplyDelete
  5. wah dasat.....dh bleh bgambar sama2 dh =)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah kita masih lagi dapat melihat wajah yg tersayang walaupun jauh diperantauan...:)

    ReplyDelete
  7. Assalam hajar,
    tak terpikir dulu wat camtu masa time rayer di perantauan walau seberang laut cina selatan jek..hehe akak dulu time raye aji je x dpt balik..terubat rindu pd family kan..sana xde qurban ke ye?

    ReplyDelete
  8. waaa best2.xpnh lg try amik gmba gini time raya.heee..

    ReplyDelete
  9. hehe sweet sweet :) x pernah terfikir lagi nak wat camni.

    ReplyDelete
  10. hehehe.. idea i lah tu asalnya..

    ReplyDelete
  11. deena: Salam Aidiladha jugak..:)

    pizah: hahaha mak aku WORLDDD...!!

    ayu: huhu tp tak sama...uwaaaa

    ReplyDelete
  12. Munna: itulah zaman IT katakan..:)

    kak Nieza: humm sedih baca akak nye entri yg dh tak skype ngan mak akak...

    kak seri: hehehe ye ke..tuh la idea kakak saya la tuh..

    ReplyDelete
  13. anum: hehehe leh terai taun depan ok..hihihi

    ana: sweet pon ada, sedih pon ada kann...:)

    ishamizu: next year leh la buat..kasik royalti kat saya ok...hik hik hik

    ReplyDelete
  14. kak anie: huhuhu tuh la..lupa nak kredit kat u...tapi idea u mmg superbb la...hehehe

    ReplyDelete
  15. Cutenya! Brillliant idea! Bergambar raya camni.

    ReplyDelete