Sunday, April 7, 2013

Kau Datang & Kau Pergi Jua..

assalamualaikum...

*mode syedey...sob sob sob...

gambar dua minggu lepas...

nak tahu apa yang saya pegang tu?
poster SELAMAT DATANG Mbah, Acik Anie & Acik Itah hasil buatan kami, khas untuk menyambut emak, kakak dan adik saya yang datang bercuti dari Msia...

dan harini, ruang tamu kami kembali gelap...
heater dan lampu kembali Off...
rumah kami kembali sunyi...


semoga dipermudahkan perjalanan mereka..
semoga selamat sampai di Msia...
semoga kita berjumpa lagi, insyaAllah...

miss u all so much...uwaaaaa

3 comments:

  1. huhuhu... sedihnyaa...

    selain sejuk, stay kat sana memang lagi best. tandas bersih, pengangkutan awam bagus, harga barang murah, harga kereta murah, lebuhraya tak ada tol, tong recycle di mana-mana....

    tadi kat amsterdam, orang imigresen baik je.. tegur hi..
    bila kat kaunter imigresen malaysia, usahkan ak bagi salam, muka mencuka.. kita cakap terima kasih pun tak disahutnya..
    huhuhu...


    terima kasih la melayan kami di sana.. bawak jalan-jalan sampai banyak habis duit. kirim salam zahim, izzah dan lea... huhuhu

    ReplyDelete
  2. Siti,
    Sorry to hear pasal anak kawan awak tu.. Kalau dia nak cuba cari info yg mungkin boleh membantu, boleh join groul our healthy unvaccinated baby kat fb.. Ramai yg alami masalah adverse effect dlm tu.. Diorg kongsi cara utk ubati.. Mungkin ada yg berkesan utk kurangkan masalah eczema anak kawan awak tu..

    Maaf komen OOT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile la nak sampai jermen ni heheeee

      Delete