Tuesday, April 3, 2012

Blumen im Frühling..

assalamualaikum...

meh layan gamba bunga di Duisburg (je huhuhu)...

1) Lokasi: Taman Kecik Depan Umah Jiran..

tulip

tulip2



2) Lokasi: Depan Sekolah Izzah..

plum blossom2

plum blossom

20 comments:

  1. depan rumah pun cantek. mencikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha depan umah mak pon cantik ape..banyak mungeee :D

      Delete
  2. Salam hajar! yg bwh tu mcm pokok sakura ya? ke mmg pokok sakura? ahahaha.... tulip tu kita kenal kalau tak kenal tulip mmg tak patut hihihi...suke betul tgk tulip, teringin sgt nak main golek2 kat taman2 yg ada munga tulip :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure la ika, si ayu arituh ckp plum blossoms..tapi tulips rasanye semua orang suke kan...hehehehhe

      Delete
  3. Best kan layan bunga...btw, kalo kat msia Izzah dah darjah 2 kan... kat Duisburg standard 2 ke... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa..tp kat sini bulan 8 kang lepas cuti summer baru dia naik darjah 2..:)

      Delete
  4. kat sini ume jer kuar bunga lain malu2 cat nak tunjuk muka ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...sini tulips pon sikit2 aje..tp rasanye kejap kejap lagi mesti banyak gak...yeeee masa unt bercanda di tmn bunge...:D

      Delete
  5. canteknyeeeeeee...tulips tu indah.... bes nye leh tgk dpn mata..aku leh tgk dlm gmbr je

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehh mana tau...ko plan la gi sini bulan april..insyaAllah leh jumpe hehe..

      Delete
  6. bertuahnya kat depan umah pun ada bunga yg cantik...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi depan umah jiran sebenanye..tp tuh la kalau lalu kompom akan singgah umah ni sbb cantik..hihihi

      Delete
  7. SubhanaAllah cantiknya! Pandai tukang amik gambar. :D.
    *btw nk tnya kalau klik kat profile saya tu mmg tak boleh bukak ye blog saya? Sbb dah byk kali komen kat sini tp tak pernah singgah. Ada juga yg komen kata mmg tak bleh view profile. Just wonder.. sorry tanya sbb tgk siti rajin balas komen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak panggil ape ek? kak as or as? sori2 sebenanye saya konpius kot as dengan orang lain tuh tak penah bukak blog as..takpe lepas ni saya akan selalu jenguk sbb dah letak kat sidebar hihihi

      Delete
  8. eh cantik la gambar hajar snap, guna camera dulu ke? or dah beli baru?? hehehe... tapi serius, klu ini guna camera hajar dulu, sy pun nak beli satu la. cdg nak beli camera, tapi tamo yg mahal sgt, nak beli yg biasa aje. kat base cam murah jugak, hajar beli camera kat sini or m'sia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamera yg tu la..digi cam tuh je..saya beli kat saturn je, senang kalau apa2 hal...heheh..beli beli jgn tak beli hihihi

      Delete
  9. Rasanya sy tua setahun kot dari hajar... 32 this year...alaaaa...no hal laaa...panggil nama je...dah biasa camtu kan dari zaman2 kat Msia lagi...hihi...

    ReplyDelete
  10. is pulak nak panggil apa kat tuan rumah ni? hhohoho

    ReplyDelete