Monday, May 6, 2013

505 Paling Keji Dalam Sejarah...

 assalamualaikum...

malas nak cakap banyak, cuma nak share video ni..
bagi yang claim sayangkan Melayu, sayangkan Islam, sayangkan Malaysia, silalah tonton..
tp kalau nak buat tak tahu macam biasa pon no hal..:P
pilihan di tangan anda..
yang penting, mat mat bangla dalam video ni adalah pelakon utama..hahahaha

cuma satu pesanan saya pada SPR, time kasih atas pembaziran duit bagi dakwat 'kekal' dan taktik lapuk blackout..
enjoooyyyyy this video ye kengkawan :D


7 comments:

  1. jijik!demi kuasa sanggup menipu,jawab la di akhirat bila mana mulut dikunci dan anggota2 badan bersuara hai org2 yg menipu & bersubahat menipu

    sedih sgt akak sbg warga Malaysia

    ReplyDelete
  2. saya sampai tak boleh tido malam mengenangkan result pru kali ni. sedih, sayu.. ramai kawan yg pro-party yg menang kata semua ni propa je. tapi entah la..mmg sedih sangat. sbb saya sangat harap yg pr akan menang...

    ReplyDelete
  3. dakwat kekal tipu! mereka yang nak kekal berkuasa. ubah je la malaysia ni jadi nagara diktator

    ReplyDelete
  4. Sabarlah hajar... Pasti ade sebab dan hikmah nya.. Klu betul ade penipuan dan setiap kali pilihanraya ade penipuan and setiap kali pun brjaya, pasti ade sebab kenapa Allah biarkan ia trjadi.. Pasti ade sebabnya, mungkin ade yg lebih baik, InsyaAllah... It's so sad to see how most malaysian so scared to take challenges, and how some of them are fully aware of the corruption going on but still they support because of melayu, tanah melayu etc etc.. Malays are not ready to work hard, they just want to live in luxury and a comfortable life without working hard. And those yg diatas take advantage of this, except tun mahathir la kot, the only real person yg memperjuangkan org melayu. Yg lain2 just guna isu org melayu ni utk kekal di atas.. Anynway, i hope there'll be improvements for this next 5 years..

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa belajar law dia tahu betapa banyaknya Tun M ubah undang2 untuk lindungi dirinya n Umno

      Delete
    2. saya belajar law. saya tahu!

      Delete
    3. aku pun belaja law.aku pun tau..ada kekesalan jugak bila tengok undang2 dimanipulate untuk membolehkan benda yg tak boleh jadi boleh dan legal. tp lepas pru ni ada beberapa benda nmpk kerajaan nak lebih telus.mungkin sbb tekanan dari rakyat n opposition parties. yela kan, kang buat sesuka ati takut lak tergolek next election.hikmah pembangkang kuat kan.hope ketelusan tu tak tertinggal atas kertas je hehe!aku meeting pagi tadi bos sebut pasal ketelusan ni n kitorg come out dengan cadangan how to telus. besar harapan aku usaha kami pagi tadi dilaksanakan huuu

      Delete