Monday, December 3, 2012

Corelle oh Corelle..

assalamualaikum...

rasanya ramai dah tahu yg saya ada join bisnes bersama adik menjual Corelle & Corningware di Hot Corelle Malaysia..
adik saya dahulu belajar di USA, so skarang kami import Double C ni dari sanalah...hehehe

harituh 1st batch iaitu Ready Stock, alhamdulillah ada pelanggan yg berminat..
dan buat pengetahuan semua, masih ada lagi beberapa kotak yg available..
Corelle Set 16 pieces (certain2 patern) dan ada 1 set Corningware Stove Top..


dan dalam masa yg sama, skarang kami tengah open untuk Pre Order, yg akan berakhir hujung bulan ni, insyaAllah..
untuk Pre Order ni, mostly kami membuka order untuk semua patern (Corelle USA sahaja)..


dan suka saya highlight kan beberapa servis kami iaitu:
1) kami open order untuk Corelle Set 16, Set 18 (TANPA MUG) dan set 30 pieces.
 

2) kami menerima order untuk LOOSE item juga, contohnya hanya pinggan, cawan, dulang, serving platter dll (susah nak dapat tau servis camni hehehe)




 3) selain pinggan mangkuk, pilihan anda lebih luas dengan Microwave Cookware, Bowl Set & Casserole
 
 
 

4) kami hanya perlukan 25% dari jumlah full as duit booking (non refundable). Bakinya, anda boleh lunaskan perlahan2 sehingga barang sampai (estimate dalam bulan Mac / April 2013).
Contohnya: Anda order Corelle Impression Chutney, berharga RM380. Sekarang, anda hanya perlu keluarkan RM95 sahaja, bakinya RM285 boleh dibayar secara ansuran. Mudah kan?
5) Kami bertanggungjawab sekiranya barang anda pecah/retak di dalam masa penghantaran 

Sebenarnya, konsep kami ialah ingin menolong kawan2 jugak. sbb tu kami terima bayaran secara ansuran, kerana kami faham sesetengah orang agak tight dr segi kewangan kan...
apapon kami mengalu2kan respon dari anda dan insyaAllah kita akan cuba diskas :D

jadi pada yg belum like, jemputlah ke page kami di SINI untuk cuci2 mata...hehehehe 

7 comments:

  1. wah tokey corelle... carikkan akak satu set eh! bayo cash time ko dah blk nanti.. hehehehehe... aritu g langkawi mmg gler gler la nengok mende alah ini mende alah itu... klu boleh mmg nak borong byk! mslhnya en.boss tuh kata sape nak hangkut byk2 tuh?? tak menang tangan wehhh ngan askor kecik2 nih! huH! nyampah haku!

    ReplyDelete
  2. ya, correlle ini original diimport direct dari US.

    cantik gak poster2 iklan tu

    ReplyDelete
  3. aduhai...teringin..tapi dah berpindahrandah ni aku sabarkan je la hati dlu.bisnes ko ni lama lagi kan?sempat kot aku settle down kat prtajaya ni huuu

    ReplyDelete
  4. buat business corelle plak...kat nihon pun ramai dah start buat...
    kat sini pun murah2 uols
    ai loikeee tapi x pernah beli pong voley gituew???

    ReplyDelete
  5. wahhh bagusnya berbisnes. kt sini mmg ramai peminat cik ning tu.. klu nnti blk Msia bolehla mengoder ye.

    ReplyDelete
  6. Cantik-cantik. Geram tgk! Nti ada rezeki nak beli jgk la ;)

    ReplyDelete
  7. wah dh jdi tokey ekk...ntilah js usha2 dulu kot2 ada yg berkenan...hikhik...

    ReplyDelete