Friday, February 22, 2013

Benda Comel Dari Belon..

assalamualaikum..

objek2 yang dibuat dari belon..
comel comel semuanya..
dan kretip jugak kan...hihihihi

Snow White & 7 Orang Kerdil..

Pakcik Singa dan Abang Zirafah..

Kapal siap ada tulang dan Nakhoda :)

nak tahu berapa banyak belon dan berapa lama masa untuk buat Lanun dan Pokok Kelapa ini?

300 belon tau dan memakan masa 12 jam...huhuhu

sesi melarikan diri dari dinasour..heheh

sesi kaco ekor dinasour kaler pink..hihihih

dapat munga belon free..heheh

motor dari belon yang boleh duduk di atasnya. siap ada sesi bergambar (bagi kanak2 je huhu) free..

  
 
dan inilah hasilnya untuk hari itu, senyum sampai ke telinga dedua puteri saya..hihihihi

6 comments:

  1. Kreatipnya....klu saya thu tiup smpi pecah je
    hihi

    ReplyDelete
  2. cantik..mmg tekun kan depa buat ni..
    dulu2 takde kan...hehe

    ReplyDelete
  3. Salam Siti,
    Waaa...kalau anak kecik akak jumpa ni mau dia tak berganjak.....silap2 suruh beli...

    ReplyDelete
  4. wow so kreatif and unik, i like! kat mana and sempena ape ni ek?

    ReplyDelete
  5. Kat sini siap ader wedding dress buat from belon ni taw...seriyes kretip giler (^_^)

    ReplyDelete
  6. Nice! Bagus kan diorang.. xberkira dgn anak2.. :-)

    ReplyDelete