Monday, February 18, 2013

Kisah Bulan...

assalamualaikum..

nak share gambar bulan yang diambil oleh en husben saya..

first astrophotography oleh beliau, yes still banyak kelemahan especially bab gegar tapi saya bangga dengan mu en husbenku..hehehe...
kerana minatmu itu, telah sedikit sebanyak meluaskan pengetahuan isterimu yang tak seberapa luas ilmunya ini..hahaha :P
dan jugak dapat memberikan izzah dan lea pendedahan yang sangat sangat bagus..

cam tak caya dapat tengok bulan live dekat di ujung sepek mataku..alhamdulillah :)



6 comments:

  1. Mmg real nmpk permukaan bulan tu... takde nmpk gegar2 pun... like3x

    ReplyDelete
  2. cantiknyaa.. nampak jelas permukaan dia

    ReplyDelete
  3. Wah terernya! Sy mcm tgk bulan di jarak yg plg dkt..mcm astronaut plak yg amik gmbr ni ekeke..

    ReplyDelete
  4. mmg terbaek lah gambar ni...js jugak tak pandai2 nk shoot gambar bulan...hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhhh menarik! Seriously mcm dr satelite yg dok kt atas sana je gambarnya. Nice!

    ReplyDelete
  6. Tgk bulan dr jauh je.hihi
    org kta 'bulan cantik'

    ReplyDelete