Friday, May 6, 2011

Kek Besday Saya..


assalamualaikum..

time kasih pada semua yang wish my besday last 2 days..
time kasih atas doa semua pada saya, semoga dimakbulkan Allah semuanya..hehehe

ni la kek besday saya taun ni..
sian besday girl kene buat sendri kek..hihihi..
nampak cantik (eh eh prasan mode plak hihi) tapi saya tak puas ati sangat pasal terlebih baked..
agaknye terlebih excited sbb kek ni tak pecah atasnye..hahaha
time kasih pada ana yg suggest saya tukar tepung, dari Mehl 405 kepada 1050..
hahaha kan saya dah ckp tepung Jerman ni pelik sket..banyak koding2...huhuhu..

3 comments:

  1. hajar, sungguh cantek kek besday mu ini... and hepi nye saya klu betul la sbb tukar tepung tu kek hajar lebih mnjadi :D, walaupun mungkin x de kena mengena pun dgn tepung tuh haha.. maybe hajar dah makin expert, banyak kali try, lama2 jadi la kan.. practice makes perfect kan.. hehe
    ape pun, thank u gak kat hajar tolong tunjuk gambar serbuk koko yg sampai hari ni sy masih blom jumpa lagi huhu.. koko oh koko... tapi sy blom survey kaufland lagi, maybe ade kat situ, bukan ape nak gi kaufland kena naik bas, kena kuar tambang bas pulaks hehehe..

    ReplyDelete
  2. sama-sama kasih.. sedap weyy kek tu

    ReplyDelete